RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fryktelig start av Bjørnstad

Foto: AFP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Henrik Bjørnstad trenger et mirakel.

Norges beste mannlige golfspiller åpnet svakt under helgens Mark Christopher Charity Classic på Nationwide Tour. Bjørnstad åpnet med en runde på 76 slag, fem over par. Nordmannen noterte seg ikke for en eneste birdie på den første runden.

Med det ligger han på en delt 127. plass etter første dag. Han har bare ti spillere bak seg på resultatlisten. Han trenger med andre ord en mirakuløs andrerunde for å klare cuten.

Henrik Bjørnstad ligger på 84. plass på pengelisten på Nationwide Tour før helgens turnering. Han er avhengig av gode resultater, svært gode resultater, nå mot slutten av sesongen for å kvalifisere seg til neste års PGA-tour.

Stort bedre gikk det ikke for Suzann Pettersen på hennes første runde av helgens LPGA-turnering. Hun åpnet med en runde på 75 slag, tre over par, etter en rotete runde bestående av fire birdies, fem bogeys, en dobbelt bogey og resten par. Hun ligger med det på 66. plass etter første dag av Longs Drugs Challenge.

En som ikke gjorde det svakt på torsdag, var svenske Jesper Parnevik. Han åpnet Valero Texas Open med en runde på 61 slag, ni under par. Det er hans beste turneringsstart noensinne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere