RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glem skandalene

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Fredag viste Tiger Woods nemlig igjen at han først og fremst er en god golfspiller.

De siste månedene har alt handlet om utroskap og anger, men det er ikke det Tiger Woods handler om. Den 35 år gamle amerikaneren er rett og slett verdens beste golfspiller.

Torsdag gjorde han omsider sitt etterlengtede comeback, og gikk fire slag under par på førsterunden av US Masters.

Fredag viste han igjen at formen ikke har tatt skade av alt det utenomsportslige bråket. Birdier på tre hull, nummer 2, 13 og 15, ble kun avløst av en eneste bogey, på hull nummer fire.

Det betyr at han har los på US Masters-tittel nummer fem i karrieren. Woods vant sin første Major-turnering noensinne da han vant US Masters i 1997. Senere har han vunnet turneringen ytterligere tre ganger, og jager altså seier nummer fem i år.

Han må imidlertid hente inn et par slag på sine verste konkurrenter for å gå helt til topps i 2010. Duoen Lee Poulter og Lee Westwood deler nemlig ledelsen med åtte slag under par.

Tiger Woods innehar en delt tredjeplass etter andre runde. Den deler han med landsmennene Phil Mickelson, Ricky Barnes, Anthony Kim, samt sørkoreanske K.J Choi.

- Jeg har posisjonert meg bra. Og det føles godt. Dette var en meget interessant dag, må jeg si. Jeg hadde bedre kontroll på ballen i dag, og det føltes bedre, sier Woods ifølge nytimes.com.

Du kan se hele resultatlisten i US Masters via denne lenken.

Woods satte rekord da han vant på hele 18 slag under par i 1997. Ingen hadde noen gang gått så mye under par under US Masters. Seiersmarginen på 12 slag var også rekord. I fjor gikk vinneren av US Masters 12 slag under par, men fortsetter det sterke comebacket kan Woods altså nå det tallet i år.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere