*Nettavisen* Sport.

Gnisten tilbake hos Bjørnstad

Henrik Bjørnstad reiser tilbake til USA for å satse videre som golfspiller.

07.06.07 19:56

Henrik Bjørnstad reiste for noen uker siden hjem til Norge. Han var lei av livet som profesjonell golfspiller i USA, og trengte litt tid for seg selv.

Tiden hjemme har han brukt til å snakke med venner og kjente, og til å tenke seg godt om.

Nå er gnisten tilbake. I slutten av juni gjør han comeback på Nationwide Tour.

- Jeg har snakket med diverse personer og gjennom andre opplevelser forstått viktigheten av å tenke positivt. Dette har virket veldig bra for meg. Jeg har lært at man skal handle som man tenker. Det er noe jeg ikke helt har skjønt tidligere, sier Bjørnstad til Aftenposten.

De neste dagene skal Bjørnstad jobbe sammen med den nye sportssjefen i Norges Golfforbund, Frode Scheie, med å sette sammen et bedre støtteapparat.

- Jeg er svært glad for at Henrik er motivert for å fortsette videre. Han er utvilsomt en viktig spydspiss blant golfspilleren på herresiden i Norge. Nå skal vi gjøre alt i vår makt for å få til et godt støtteapparat rundt Henrik, forteller Frode Scheie i en pressemelding.

Henrik er tilbake i USA igjen foran neste ukes turnering på Nationwide Tour - Knoxville Open i Tennessee 21. juni. Bjørnstad er nå nr. 62 på rankingen. De 25 beste er kvalifisert for neste års PGA Tour.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.