RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Godkjent start av golf-Larsen

Sist oppdatert:
Jan-Are Larsen gikk en berg- og dalbane-runde, men henger likevel brukbart med etter første runde av Malaysian Open på Europatouren.

Nordmannen gikk første runde på 73 slag, en over par, etter at han hadde fire birdies, fem bogeys og gikk resten av hullene på par. Han er imidlertid et godt stykke unna teten, som i øyeblikket består av én mann: thailandske Thongchai Jaidee. Han gikk dagens første runde på imponerende 64 slag.

Larsen har etter dagens 73-runde en brukbar sjanse til å klare cuten i morgen, men da trenger han trolig en runde på et par slag under par. Minst.

Lars Petter Brovold deltar også i turneringen, men han har ennå ikke slått ut.

Svenske Niclas Fasth, som vant New Zealand Open sist helg, viste at den prestasjonen ikke var noe engangstilfelle. Han gikk dagens runde på 67 slag, og ligger i øyeblikket på andreplass. Der har han selskap av en annen svenske, Pelle Edberg. Miguel Angel Jimenez følger på plassen bak, etter en runde på fire under par.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med Brovolds resultater når de foreligger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere