RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

Godt Bjørnstad-spill ikke nok

Sist oppdatert:
Henrik Bjørnstad gjorde færre feil fredag, og klatret på listene. Men det var akkurat ikke nok til å få være med videre.

Bjørnstad gikk tre under for dagen, og er også tre under totalt i Ford Championship i Doral. Det holdt til en delt 64. plass i det han gikk i klubbhuset. Noe som da var akkurat nok til å klare cuten. Men det var mange som hadde mange hull igjen å spille, og da dagen nærmet seg slutten, var Bjørnstad på en 73. plass, og dermed utenfor de 70 som får spille finalerundene i helgen.

- Jeg er innstilt på at jeg har misset cuten med ett slag, men det blåser mer og mer her nå, så det kan gå bra, sa Henrik Bjørnstad til golf.no like etter runden sin.

Bjørnstad gjorde bare én bogey fredag, mens han gjorde fire birdier. Alt dette skjedde på de første ni hullene. Han gikk dermed de hullene seks slag bedre enn torsdag, da han ødela en god score to bogeyer og en dobbeltbogey på tre strake hull.

De siste ni hullene gikk Henrik på par. Siden cuten glippe med ett slags margin, vil Henrik lenge gremme seg over flere birdieputter som nesten gikk i. Birdieputten på det 18. hullet, som er det vanskeligste på banen, fra åtte meter, var bare noen små centimetre fra å falle i koppen, blant annet.

Forhåndsfavorittene Tiger Woods og Phil Mickelson leder turneringen 13 slag under par, sammen med Scott Verplank.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere