RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Golf-legenden tror Woods kan ta rekorden hans

VERDENSENERE: Jack Nicklaus og Tiger Woods har regjert golfsporten i hver sin epoke.
VERDENSENERE: Jack Nicklaus og Tiger Woods har regjert golfsporten i hver sin epoke. Foto: Scott Halleran (AFP / NTB scanpix)
- Jeg syns synd på han, sier Jack Nicklaus.

Tiger Woods har ikke vunnet en major siden 2008. Golfkongen står over US Masters med skade, men legenden Jack Nicklaus tror Woods slår tilbake.

Nicklaus står med rekordmange majortitler. Han vant hele 18 hovedturneringer. Woods står med 14, men er inne i en tørkeperiode. Forrige gang Tiger Woods vant en major var da han gikk til topps i US Open i 2008.

– Jeg tror fortsatt han slår rekorden min, sier Nicklaus til ESPN.

Ryggen og knærne har skapt problemer for Woods i flere år. For første gang siden 1995 er ikke Woods med på Augusta-banen.

– Så lenge han er fysisk frisk, kan han klare det. Jeg synes veldig synd på Tiger. Han har virkelig jobbet hardt for å ta rekorden, sier Nicklaus.

Woods er blitt 38 år, men Nicklaus vant sin siste major i en alder av 46.

– Han er bare 38 år og har trolig ti år igjen hvor han kan konkurrere på aller øverste nivå. Han har 40 majorturneringer på seg til å ta de fem. Det bør ikke være for vanskelig, sier Nicklaus.

Og Nicklaus sto faktisk med 14 triumfer da han var 38 år. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere