RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
YES! Jack Nicklaus leverte karrierens første hole-in-one på Augusta National. Det lovet han å gjøre da han ble TV-intervjuet timer før hendelsen.
YES! Jack Nicklaus leverte karrierens første hole-in-one på Augusta National. Det lovet han å gjøre da han ble TV-intervjuet timer før hendelsen. Foto: Skjermdump

Golflegenden spøkte på TV - så skjedde det utrolige

75 år gamle Jack Nicklaus slo hole-in-one, akkurat som han hadde lovet å gjøre ...

På hull fire under par 3-turneringen sørget han nemlig for elektrisk stemning dagen før Masters-alvoret starter. Da slo han karrierens første hole-in-one på Augusta.

Det som er spesielt, i tillegg til slaget, er at Nicklaus hadde lovet å gjøre nettopp dette da han ble intervjuet av Sports Center noen timer før konkurransen.

- Hva med en hole-in-one? Jeg skal skaffe en slik til deg, sa han fleipete til programlederen.

Noen timer senere hadde han innfridd løftet, til stor begeistring blant golffansen.

Her kan du se innslaget.

YES! Jack Nicklaus leverte karrierens første hole-in-one på Augusta National.

Han har vunnet Masters hele seks ganger, men i løpet av sin lange og innholdsrike karriere maktet han aldri å gjøre hole-in-one på den berømte golfbanen Augusta National. Onsdag satte legenden med 18 majorseirer en stopper for den statistikken.

På hull fire slo han ballen litt forbi hullet før den skrudde tilbake i hullet til stor glede for de frammøtte tilskuerne. Nicklaus feiret ved å kaste seg rundt halsen på de tidligere storspillerne Gary Player og Ben Crenshaw.

– Jeg har aldri fått hole-in-one på Augusta. På fjerde hull hadde jeg rundt 110 meter til pinnen og en liten bris imot. Jeg hadde faktisk to andre slag som også var på kanten av hullet. Totalt gikk det ikke veldig bra, men vi hadde det moro, sa Nicklaus.

Par 3-turneringen er en show-konkurranse dagen før majorturneringen Masters starter. Spillerne senker skuldrene og flere bruker caddyer som er langt mer kjent for andre ting enn golf. Verdensener Rory McIlroy hadde for eksempel ett av medlemmene i popgruppen One Direction på bagen.

I tillegg til Nicklaus, fant også Mathias Dominguez fra Chile og colombianske Camilo Villegas veien til koppen på ett slag på det fjerde hullet. Sistnevnte gjentok bedriften på det åttende hullet.

Her ser du Nicklaus slå hole in one:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere