*Nettavisen* Sport.

Goosen temmet Tiger

Tiger Woods ledet før den siste runden av Tour Championship, men bommet for mye på sine siste 18 hull. Det gjorde ikke Retief Goosen. Ikke på noen som helst måte.

08.11.04 07:52

Det var bare tredje gang i karrieren at Tiger rotet vekk en ledelse før sisterunden. Goosen vant turneringen med fire slag, etter å ha ligget fire slag bak Woods etter tre runder. Sør-afrikaneren imponerte stort med en 64-runde på den avsluttende dagen.

Herlig år
- Det er herlig å avslutte sesongen på denne måten. Det har vært et herlig år, sa Goosen etter seieren.

Woods var en skuffet mann etter turneringen.

- Det var en gyllen mulighet til å vinne en turnering. Når jeg ledet med fire slag på Retief, siktet jeg meg inn mot en runde på 60-tallet, som ville ha vært nok til å vinne. Men det skjedde ikke. Jeg føler at jeg burde vunnet denne turneringen, sa Tiger, som har hatt en skuffende sesong til ham å være. Han har bare vunnet én turnering, og det var i matchplay. I februar.

Riktige steg
- Totalt var det en grei helg, i forhold til å ta riktige steg i den riktige retningen, men til syvende og sist var det skuffende også, gjentok han.

Goosen kunne innkassere 1,08 millioner dollar etter seieren. Vijay Singh klarte ikke målet sitt om å vinne ti turneringer på et år, men har spilt inn svimlende 10,905,166 dollar i prispenger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.