*Nettavisen* Sport.

Grusom debut for Skarpnord

Foto: - (marianneskarpnord.com)

Og fredagen ble ikke noe særlig bedre for Suzann Pettersen.

26.03.10 22:00

- Jeg stiller opp for å vinne hver gang. Det er det jeg går for når jeg spiller turneringer, sa Marianne Skarpnord til Nettavisen før ukas debut blant golfens aller gjeveste - på LPGA-touren.

Les den saken her.

Denne gangen gikk det imidlertid ikke som planlagt, i det som var hennes første turnering noensinne i kvinnegolfens gjeveste selskap, LPGA-touren.

Faktisk gikk det i stedet fryktelig dårlig.

Seks slag over par på åpningsrunden gjorde det bortimot umulig å klare cuten, og hun var heller aldri i nærheten på fredagens runde av KIA Classic i California.

Til slutt endte den norske jenta hele seks slag over par også fredag, totalt ble det dermed 12 over par, og hun får dermed ikke spille mer i turneringen.

Fredag gikk det skeis allerede fra start av.

Skarpnord startet med de siste ni hullene på banen, men fikk bogey både på hull 11, 14, 15 og 17. Deretter ble det en birdie på hull to, som torsdag, før runden ble avsluttet med nye bogeyer på hull fem, seks og åtte.

Fredagen ble heller ingen stor dag for Suzann Pettersen. Hun lå i tetgruppa etter første dag, men etter fem bogeyer og bare en birdie fredag falt hun på resultatlistene. Hun står nå med to slag over par etter to runder. Hun er imidlertid kvalifisert til spill også i turneringens to siste runder.

Her kan du se resultatene live på nettsiden til lpga.com.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.