RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du sett på maken?

Foto: YouTube
Martin Kaymer med et smått utrolig golfslag.

Den tyske golferen Martin Kaymer sto for et fantastisk trickslag på det 16. hullet i på en prøverunde før U.S. Masters ved Augusta National.

I en posisjon hvor de fleste ville forsøkt å slå ballen over vannet, gikk 27-åringen i stedet for å slå ballen rett frem og la den sprette på vannflaten over på den andre siden.

Å få til dette er vanskelig nok i seg selv, men å lande en hole-in-one samtidig er smått utrolig.

Det er imidlertid ikke første gang noen får til dette på nøyaktig samme hull. Vijay Singh gjorde det samme under Masters i 2009, men har ikke vunnet en turnering siden.

Kaymer er positiv med tanke på fortsettelsen og kan fortelle at det ikke er noe i veien med selvtilliten.

- Jeg føler jeg spiller mye bedre i år enn jeg gjorde sist gang. Jeg har forandret et par ting på teknikken, og det ser ut til å fungere bra. Jeg er mer selvsikker nå enn tidligere, sier han ifølge Daily Mail.

Etter dette slaget, er kanskje ikke det så merkelig.

Under kan du se Vijay Singh sitt slag fra 2009. I denne videoen er det lettere å få øye på ballen, mens den danser på vannoverlfaten og ned i hullet:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere