RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henrik Bjørnstad ute, tre videre

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Jan-Are Larsen, Øyvind Rojahn og Paul Nilbrink er klare for finalekvalet for europatouren i golf 2006. Henrik Bjørnstad røk ut.

Fra 10. til 15. november venter nå seks steintøffe runder for Larsen, Rojahn og Nilbrink. 150 spillere kjemper da om 30 plasser på neste års europatour. Turneringen spilles på The San Roque Club ved Cadiz i Spania.

Alle som deltar i dette finalekvalet får en kategori på neste års europatour, men det er altså kun de 30 beste som får spille de fleste turneringene på European Tour 2006.

Henrik Bjørnstad røk ut på kvalifiseringssteg to, men han satser uansett videre på kvalifiseringen til USA-touren senere i november. Han hadde allerede før kvalifiseringsrunden bestemt seg på å satse på kvalifiseringen til PGA-touren i USA, og ville uansett ikke deltatt i en eventuell finalekvalik til europatouren.

Lars-Petter Brovold misset cut'en i den samme kvalifiseringsrunden, og må nå belage seg på spill på lavere nivåer etter ett år på europatouren.

Sistemann som røk ut denne uken var Morten Hagen. Han har hatt en sterk sesong, blant annet med en seier på challengetouren, og har en plass på nevnte tour også neste år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere