RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hissige Henrik langt bak

(AP)
Sist oppdatert:
Henrik Bjørnstad trenger en strålende runde fredag om han skal klare cuten i Wachovia Chamiponship.

Nordmannen gikk sin første runde på fire over par, etter at han hadde fått par på de ti første hullene torsdag. Men så røynet det på. Det ble bogey både på hull 2, 5, 7 og 8, og en totalscore på 76 slag. Det betyr en delt 101. plass for Norges beste golfspiller.

Henrik mistet humøret da det begynte å gå dårlig på de siste ti hullene.

- Jeg var veldig keen da jeg gikk ut og følte at alt stemte, og jeg spilte egentlig ganske bra i ti hull. Da var jeg kjempefornøyd. Men, så går det dårlig, og som sagt; det er veldig lite som vipper meg av pinnen, og jeg ble vippet av pinnen i dag, sier han til VG Nett.

Det var imidlertid ikke bare Bjørnstad som slet på den første spilldagen. Hadde cuten blitt satt i går, ville grensen ha vært på 73 slag - en over par. Så Henrik har fortsatt muligheten, men da må han sannsynligvis levere en runde under 70 slag fredag.

Jim Furyk, Bill Haas, Trevor Immelmann og Rory Sabbatini leder på fire under par. Phil Mickelson, Ernie Els og Vijay Singh hadde alle 71-runder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere