RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hole-in-kamera

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
At Tiger Woods har spesielle egenskaper på golfbanen, er kjent for de fleste. Men det spørs om kameramannen til Tigers sponsor er like glad for det.

Tiger Woods er blant verdens best betale idrettsmenn. Nike betaler et stort antall millioner for å ha Tiger i stallen sin, og da de skulle spille inn en ny reklamefilm for en stund tilbake, fikk de for alvor bevis på hvor god Tiger Woods faktisk er.

Traff linsen
- Kameramannen forlot kameraet sitt og sa til meg at jeg skulle sikte på linsen fra 50 meter. Og ja, det gjorde jeg jo, forteller Tiger i et intervju med NBC.

Ballen traff kameralinsen – klokkerent.

- Jeg håper en forsikring dekker skaden, sa han.

Torsdag begynner årets første majorturnering for herrene - Masters - og Tiger Woods er den naturlige favoritten. Han har vunnet turneringen fire ganger tidligere, men i år har det vært alt annet enn optimale forberedelser for verdenseneren. Hans far Earl kjemper for livet mot kreften, og Tiger innrømmer at det er en tung tid.

- Vår tur nå
- Alle som har familiemedlemmer som har levd så lenge, må gå igjennom noe sånt. Dessverre er det vår tur nå, sier han.

Han avviser at det går ut over spillet hans.

- Når jeg er der ute og spiller, så kjenner jeg at jeg er nok konsentrert til å kontrollere slagene mine. Det er vel mest når man kommer av banen at man begynner å tenke, forklarer han.

Tiger Woods vant turneringen i fjor, og de fleste forventer at han gjør det igjen i år. Særlig med tanke på at Augusta National er blitt ytterligere forlenget, og verdenseneren er blant dem som slår lengst. Og han er en mester til å krangle ballen opp på greenen fra tilsynelatende umulige posisjoner.

TV 2 Nettavisen følger turneringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere