RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen kunne true Cink

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Stewart Cink var utilnærmelig på siste dag av WGC-NEC Invitational. Han vant med fire slags margin på Tiger Woods og Rory Sabbatini.

Amerikanske Cink, som nylig fikk et såkalt wild card til å være med på Ryder Cup-laget, viste seg tilliten verdig med å ta sin andre seier for året på PGA-touren. Den første kom i MCI Heritage tilbake i april.

Suveren
Han står nå totalt bokført med fire seirer på touren i karrieren. Sin første vant han i 1997.

Søndag kveld vant han WGC-NEC Invitational i suveren stil. I realiteten var han aldri ordentlig truet, selv om Sabbatini var to slag bak på det nærmeste. Argentineren gjorde imidlertid en del feil mot slutten, og endte på delt andreplass sammen med Tiger Woods.

Tiger «sliter»
Woods, som fortsatt beholder rankingen som verdens beste spiller, fikk nok en topp ti-plassering, men det er fortsatt mye som mangler for den meritterte amerikaneren. Fortsatt sliter han voldsomt fra tee, særlig med driveren, som fortsatt sender ballen av gårde i øst og vest.

Men ingen klarer å hente seg inn igjen på en bedre måte enn Tiger. Han er eksepsjonelt rå med putteren fra to-tre meter og inn, setter omtrent alle par-puttene han må, og hadde verdenseneren bare fått orden på utslagene sine, er det umulig å slå han.

- Jeg kjemper, jeg gir alltid mitt beste alltid, og det er det jeg tar med meg fra denne turneringen. Jeg ga det en sjanse i dag, men klarte ikke å ta igjen Stewart, sa Woods til Golf Channel etter sin sisterunde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere