RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen kunne true Jimenez

Sist oppdatert:
Spanske Miguel Angel Jimenez var sikkerheten selv på den siste runden av Algarve Open. Han vant med to slags margin på australske Nick Price.

Spanjolen gikk i lederball sammen med landsmannen Ignacio Garrido og engelske David Lynn, men Jimenez slo raskt an tonen. Allerede på det andre hullet fikk han dagens første birdie, og med det også et psykologisk overtak på motstanderne.

Stabilt spill
Med Garrido gikk det motsatt vei. Han åpnet med to strake bogeys, før han fikk mer orden på spillet sitt etter hvert. Det var imidlertid ikke nok til å hente inn Jimenez, som faktisk gikk hele 60 hull fra sin første runde til dagens runde uten en eneste bogey.

Den kom imidlertid på det 13. hullet, men han beholdt roen. Det ble ytterligere to birdies før han var ferdig, og seieren var et faktum.

Svensk tredjeplass
David Lynn gikk sin sisterunde på 71 slag, og var totalt sett tre slag etter Jimenez. Svenske Klas Eriksson og Graeme McDowell fra Nord-Irland kom på tredjeplass etter gode runder søndag.

Norske Henrik Bjørnstad deltok også i turneringen, men han klarte ikke cuten etter to runder på henholdsvis 76 og 79 slag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere