Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg skal bli verdensener

Suzann Pettersen vil avslutte med stil.

Suzann Pettersen avslutter en strålende golfsesong denne helgen. Verdenstoeren spiller for årets femte seier.

LPGA-tourens siste turnering for sesongen spilles i Naples i delstaten Florida fra torsdag til søndag. Tutta er som vanlig en av favorittene.

Sist helg ble hun nummer fem i Lorena Ochoas invitasjonsturnering i Mexico etter å ha slitt litt med sykdom i oppkjøringen til turneringen. Det var hennes ellevte topp ti-plassering i 2013.

– Mexico ble en bra gjennomkjøring til tross for at jeg følte meg litt rusten. Nå ser jeg fram til å kline til når LPGA-touren avsluttes hjemme i Florida, sier Pettersen i en pressemelding.

Etter en solid høst har oslojenta tatt kraftig innpå sørkoreanske Park In-bee på toppen av verdensrankingen. Med en topplassering i Florida har Pettersen mulighet til å bli ny verdensener før jul.

– Jeg skal bli verdensener, men har stor respekt for oppgaven. Å bli verdens beste tar tid, og det har aldri vært mitt mål å bli dette før jul, forteller Tutta.

Choi Na-yeon fra Sør-Korea er tittelforsvarer. Pettersen har aldri vunnet turneringen, som har en premiepott på 2 millioner dollar. (©NTB)

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre