RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kanonrunde av Tutta

Foto: Hunter Martin / Getty Images
Sist oppdatert:
- Grunn til å smile, sier Suzann Pettersen etter å ha satt banerekord.

Etter en middelmådig førsterunde av Ladies Irish Open, lå Suzann «Tutta» Pettersen på en 31. plass før den andre runden.

På lørdag spilte hun fantastisk. Den norske golferen vartet opp med sju birdier og en eagle og endte dermed opp med ni under par. 63-runden er også banerekord på Killeen Castle.

Suzann Pettersen var naturlig nok en fornøyd dame etter runden.

- Har grunn til å smile i dag etter en 63-runde i Irish Open på Killeen Castle, banen der Solheim Cup skal spilles i september. Det var banerekord i tillegg, skriver 30-åringen på sin blogg.

Solheim cup er damene svar på Ryder cup - en turnering der et lag med spillere fra Europa møter et lag med spillere i USA. Suzann Pettersen har spilt i den prestisjetunge turneringen fem ganger og er ivrig etter å gjøre det bra i årets utgave også.

- Banen er tøffere enn i fjor, og er en fin test før Solheim Cup neste måned, skrev Tutta på sin blogg tidligere.

Marianne Skarpnord er også involvert i turnering. Hun fikk det ikke til på fredagens runde, men var bedre på lørdag. Hun gikk en under par, og endte dagen på en delt 45. plass. Skarpnord klarte med det cuten i turneringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere