RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klatret to plasser etter seier

(scanpix)
Sist oppdatert:
Stuart Appleby vant årets første golfturnering på PGA-touren, og klatret naturlig nok på verdensrankingen etter seieren i Mercedes Championships.

Australieren klatret to plasser, og er nå nummer 11 i verden. Appleby vant i år som i fjor den viktige turneringen på Hawaii, som er en indikator på om toppspillerne har prikket inn formen tidlig.

Ernie Els og Tiger Woods delte tredjeplassen, mens verdensener Vijay Singh, som ledet etter de tre første rundene, endte på femteplass til slutt.

33 år gamle Appleby, derimot, holdt nervene i sjakk på sisterunden.

Singh er imidlertid fortsatt nummer en på rankingen foran Tiger Woods, med Ernie Els på tredje. Retief Goosen og Phil Mickelson følger på plassene bak.

Poengene på verdensrankingen er akkumulert over en toårsperiode. Poengene for de siste 13 ukene har dobbel verdi. Spillerne blir ranket i henhold til gjennomsnittspoeng per turnering, der poengene blir veid i forhold til turneringenes status og hvor sterkt startfeltet er.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere