Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knallstart av Bjørn i Thailand

Foto: (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Thomas Bjørn leverte en imponerende åpningsrunde i Johnnie Walker Classic i Thaliand. Dansken gikk åtte under par, og leder med ett slag etter første dag.

Nick Faldo på plassen bak Bjørn etter torsdagens runde. Den tidligere verdenseneren og vinneren av den aller første Johnnie Walker-turneringen tilbake i 1990, spilte runden på 65 slag, sju under banens par.

På delt tredjeplass fulgte Faldos landsmann Ian Poulter, USAs Edward Loar og den australske duoen Scott Gardiner og Jarrod Moseley, alle med 66-runder.

Thomas Bjørn åpnet bra på Bangkok-banen, og hadde tre birdies på de seks første hullene. På sjuende hull imponerte dansken stort da spilte seg helt inn på greenen på det andre slaget på det 500 meter lange par fem-hullet. Med sjuer-jernet plasserte han ballen en drøy halvmeter unna hullet, før han enkelt rullet eagle-puten i koppen.

Dermed opparbeidet han seg et forsprang på konkurrentene som holdt ut dagen, til tross for at han måtte tåle en bogey på 12. hull - et par tre-hull.

- Jeg har slått veldig, veldig bra på driving rangen de siste par ukene, sier Bjørn, som bare var ett slag unna banerekorden på åpningsrunden.

- Og jeg fikk jo en fantastisk start, med fem under på de første sju hullene uten å anstrenge meg alt for mye, gliser han.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!