RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knuste den magiske grensen

Sist oppdatert:
Vijay Singh vant i natt sin niende tittel for året. Dermed passerte han den magiske ti millioner dollar-grensen i en PGA-sesong.

Bare for å demonstrere hvilken fantastisk sesong han har hatt, knuste Singh konkurrentene fullstendig i Chrysler Championship. Han vant turneringen med fem slags margin, etter at han avsluttet turneringen på 65 slag.

Verdenseneren har ikke blitt dårligere enn nummer to i sine fem siste PGA-turneringer. Jesper Parnevik knep andreplassen sammen med Tommy Armour III.

Singh passerte dermed Tiger Woods’ glimrende 2000-sesong, da han spilte inn 9,19 millioner dollar i løpet av året. Dersom Singh vinner neste helgs Tour Championship også, blir han den første golfspilleren siden 1950 til å vinne ti titler på en sesong.

Singh innrømmet etter nattens seier at det er vanskelig for ham å ta inn over seg det som har skjedd med ham i år.

- Jeg er ikke så veldig opptatt av statistikk eller rekorder. Jeg føler bare at det har vært et utrolig år for meg. Disse seierne, jeg har liksom ikke satt meg ned og tenkt på det.Uansett hvor hardt jeg prøver, vil det bli vanskelig å kopiere det. Du vet aldri. Vi får prøve igjen neste år og se hva som skjer, sa Singh, ifølge BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere