RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: www.pgatour.com)

Leder med sju slag

Sist oppdatert:
Regjerende mester David Toms virker utilnærmelig i årets St. Jude Classic. Før den siste runden leder han med sju slag på Vaughn Taylor (bildet).

Toms gikk ut i et forrykende tempo lørdag. På de sju første hullene hadde han senket sju birdies, og således skaffet seg et psykologisk overtak på konkurrentene. Totalt endte han runden på seks under par, hans 11. runde på rad under 70 slag. Han er nå 18 under par sammenlagt.

Kraftig vind
Det er sju slag bedre enn nykommeren Vaughn Taylor, som bare klarte en 71-runde lørdag.

Toms ledet også klart etter tre runder i fjor, men holdt på å skusle det vekk. Været kommer også til å spille en viktig rolle på avslutningsdagen. Det er spådd kraftige vinder, med hastigheter opp mot 80 kilometer i timen i kastene, så ingenting er avgjort.

Spillerne går ut klokka 1015, lokal tid. Spillerne går også tre og tre, istedenfor to og to, i håp om å komme igjennom litt raskere.

Brian Gay ligger på tredjeplass, mens japanske Hirofumi Miyase ligger på fjerde, ytterligere ett slag bak.

Jakter på rekord
Toms, som gikk glipp av årets to første turneringer på grunn av en operasjon i håndleddet, virker å ha lagt de fysiske problemene bak seg. På tre runder har han slått 17 birdies, to eagles og bare tre bogeys.

Turneringsrekorden er for øvrig 26 under, satt av John Cook i 1996.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere