*Nettavisen* Sport.

Lundgreen mistet tetplassen

Cecilie Lundgreen ledet etter en strålende førsterunde i Telkom Women's Classic i Sør-Afrika, men ødela vinnersjansene med en kollaps på hull seks i andrerunden.

02.04.04 21:11

Den norske 31-åringen gikk fem slag under par torsdag, og ledet turneringen. Men andrerunden ble en helt annen historie. Lundgreen måtte bruke 79 slag under fredagens 18 hull, og endte med det sju over par.

Turneringen ble avsluttet med en tredje runde, som også ble spilt fredag. Den gikk Cecilie Lundgreen to over par. Totalt endte hun dermed på fire slag over par. Det ga en 13. plass.

Det var spesielt hull seks på andrerunden som bød på trøbbel fredag. Først etter seks slag på par-3-hullet på ballen der den skulle.

Finske Minea Blomqvist vant turneringen. 19-åringen vant også den forrige turneringen i Nedbank Women's Golf Tour, og tok dermed sin andre strake seier som profesjonell golfspiller.

Fredag gikk hun en fantastisk førsterunde, som endte ni slag under par. Den andre av fredagens runder gikk hun fire under par. Totalt endte hun 12 under.

- Jeg følte ikke at jeg spilte bra, men plutselig så jeg at jeg lå sju under, sa hun ifølge turneringens offisielle sider, wpga.co.za, etter den første runden fredag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.