RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SKADET: Rory McIlroy går glipp av British Open på grunn av skade.
SKADET: Rory McIlroy går glipp av British Open på grunn av skade. Foto: John David Mercer (Reuters)

McIlroy fikk råd av Woods etter skaden

- Han sendte meg et bilde den dagen det skjedde.

Rory McIlroy ba om råd fra Tiger Woods etter at han pådro seg ankelskaden som holder ham borte fra neste ukes British Open.

McIlroy pådro seg avrevet leddbånd da han spilte fotball med venner forrige helg. Skaden gjør at han ikke får forsvart seieren fra sist sesongs The Open Championship (British Open), og resten av sesongen står også i fare.

- Han sendte meg et bilde den dagen det skjedde. Vi snakket litt, og han ba om råd siden jeg har hatt mange skader de siste årene. Vi hadde en god samtale, og han gjør det rette ved å ta vare på kroppen før han begynner å spille igjen, sier Woods, ifølge USA Today.

Woods er allerede på plass for å forberede seg til neste ukes British Open på St. Andrews. 39-åringen har vunnet turneringen tre ganger, to av dem på St. Andrews, regnet som golfsportens vugge.

McIlroy, som topper verdensrankingen, vant sin første Open-tittel i fjor.

- Det er helt klart frustrerende for ham å gå glipp av British Open, spesielt på St. Andrews. Han har spilt bra i det siste, og banen her passer ham godt. Sånn er det, alle blir skadd fra tid til annen, sier Woods, som har vært ute med kneskader, dårlig rygg, røket akillessene og vond nakke de siste årene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere