RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I SIGET: Rory McIlroy.
I SIGET: Rory McIlroy. Foto: Mark Duncan (Ap / NTB scanpix)

McIlroy i ny duell mot Garcia

British Open-vinneren jakter ny stortriumf.

Sergio Garcia og Rory McIlroy kjemper igjen mot hverandre om en ny tittel i søndagens avsluttende runde i World Golf Championship i Ohio.

Spanjolen og nordiren hadde en hard duell i British Open forrige måned, der McIlroy stakk av med seieren til slutt. Da var det Garcia som jaktet for å ta igjen McIlroy.

Før søndagens avsluttende runde i World Golf Championship er rollene byttet om. Garcia leder med tre slag på British Open-vinneren.

- Jeg har følt med veldig komfortabel gjennom hele uka, så forhåpentligvis vil jeg være i stand til å gjøre det samme som McIlroy gjorde mot meg i British Open. Jeg håper å holde han rett bak meg, sier Garcia.

Garcia ser likevel at de kan bli vanskelig å holde 25-åringen bak seg. McIlroy er strålende fornøyd med innsatsen i sin første start etter triumfen i British Open.

- Jeg kom her denne uka for å holde momentum oppe og ikke tenke for mye på seieren forrige måned. Jeg har gjort det ganske bra denne uka, sier McIlroy.

Regjerende mester Tiger Woods ligger på en 36. plass foran søndagens fjerde og siste runde. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere