RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

McIlroy tok første stikk mot Spieth

Rory McIlroy gikk en solid åpningsrunde i Players Championship torsdag.
Rory McIlroy gikk en solid åpningsrunde i Players Championship torsdag. Foto: John David Mercer (Reuters)
Viste den ferske US Masters-vinneren hvordan det skal gjøres.

Nordirske Rory McIlroy viste hvorfor han er verdensener da han og den ferske US Masters-vinneren Jordan Spieth gikk første runde av årets Player Championship sammen.

Mens McIlroy gikk en runde tre slag under par, hadde amerikanske Spieth en tøff dag på den utfordrende TPC Sawgrass-banen. Unggutten endte til slutt tre over par.

McIlroy kommer rett fra seier i det prestisjetunge matchplaymesterskapet, og mandag fylte han 26 år. Men til tross for feiringen av både seier og bursdag, følte han seg i god form torsdag.

- Jeg følte meg skarp. Det var mange par på runden, men jeg klarte å plukke opp noen birdier og en eagle på det 16. hullet. Det handler om å være tålmodig, sa McIlroy.

- Ganske enkelt en skikkelig dårlig dag. Noen ganger kan man spille ganske bra, men likevel ha uflaks og gjøre det dårlig. Dette var ikke en slik dag. Jeg må faktisk finne ut av en del ting på treningsfeltet, sa 21-åringen.

Også Tiger Woods er i startfeltet i Florida. Amerikaneren hadde en varierende åpningsdag som til slutt endte ett slag over par. I løpet av de 18 hullene ble det to dobbeltbogeyer og to bogeyer, men fem birdier sørget for at dagen ikke ble helt mørk for den tidligere verdenseneren.

Hele 24 spillere ligger innenfor to slag i det som ser ut til å bli en svært spennende helg. Players Championship er en av PGA-tourens største turneringer, og blir gjerne omtalt som «Den femte major». (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere