RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Mer bekymret for broren

22-årige Lorena Ochoa fra Mexico var mer bekymret for broren, enn sin egen kamp for å vinne sin første LPGA-turnering i golf. Broren var nemlig på vei opp Mount Everest samtidig.

Ochoa holdt imidlertid hodet kaldt, og gikk til topps i Franklin, Tennesee natt til mandag. Suzann Pettersen klarte ikke cut`en fredag.

Lorena Ochoa mistet massevis av nattesøvn foran avslutningsdagen, i bekymring over om broren Alejandro skulle klare å nå toppen av verdens høyeste fjell.

- Det ble en veldig lang natt, fordi det var meningen at han skulle ringe meg mye tidligere. Men det endte godt, sier hun etter seieren.

Hun avgjorde turneringen i Franklin på de siste ni hullene, og slo Wendy Ward med ett slag.

- Når jeg fikk vite at broren min var i sikkerhet, etter å ha vært på toppen, ble alt så mye lettere. Jeg hadde følelsen av at han var med meg ute på banen i dag. Det tar nok lit tid for meg å svelge alt dette, sier Lorena Ochoa til AFP.

Hun ledet med tre slag på Ward inn på den 18. greenen. Sistnevnte avsluttet med en eagle, samtidig som Ochoa holdt på å slå sitt andreslag i vannet. Men ballen havnet på tørt land, og Lorena kunne sikre seg par - og turneringegevinst.

Stacy Prammanasudh endte på tredjeplass, mens veteranen Pat Hurst ble nummer fire.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere