RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mickelson knuste alle

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Phil Mickelson er i knallform før Masters. Helgens BellSouth Classic vant han med hele 13 slags margin.

Mickelson forsvarte dermed tittelen han tok i fjor. Seieren var også årets første for Leftys del.

Mickelson ledet mer eller mindre fra start til mål i turneringen. Han avsluttet med en gnistrende 65-runde, med Jose Maria Olazabal og Zach Johnson på 2. plass.

Mickelson tangerte banerekorden på TPC Sugarloaf i Georgia med en åpningsrunde på 63 slag. Han fulgte opp med en 65-runde, og var nær ved å lede med hele ti slag etter tre runder. Hadde han ikke avsluttet med en dobbelt bogey på det 18. hullet lørdag kveld, hadde han overgått Tiger Woods' prestasjon i US Open 2000, da verdenseneren ledet med ti slag før turneringens siste dag.

Det ble isteden en 67-runde, fem under par. Men det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende, særlig ikke etter at han begynte back nine med to birdies og en eagle på de fem første hullene. Han avsluttet også med en eagle på det 18. hullet.

- Det var definitivt en morsom helg. Jeg er veldig fornøyd med måten jeg spilte på. Jeg trente godt før turneringen, men det betyr uansett mye at scoren reflekterer hvordan jeg følte at jeg spilte, sa han etter seieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere