RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mickelson selvsikker tross trøblete sesong

POSITIV: Phil Mickelson.
POSITIV: Phil Mickelson. Foto: Toby Melville (Reuters)
Sist oppdatert:
- Normalt ville jeg vært motløs og frustrert.

British Open-mester Phil Mickelson har så langt i år kun klart én topp 10-plassering, men amerikaneren tror det snart løsner.

På sitt 20. forsøk gikk Mickelson i fjor til topps i British Open. Det skjedde bare sju dager etter at han vant sin første golftittel på britisk jord med triumfen i Scottish Open.

Men siden den gang har 44-åringen slitt tungt med å opprettholde formen.

- Det har selvsagt ikke vært et godt år. Normalt ville jeg vært motløs og frustrert, men det er ikke tilfelle. Jeg har ikke fått resultater eller spilt godt nok, men følelsen er likevel bra. Jeg vet ikke når alt sitter igjen. Det kan skje denne uken, om tre uker eller om en måned. Det bør skje snart.

- Jeg har en følelse av at jeg ikke er langt unna. Framfor å prøve å tvinge fram det gode spillet, vil jeg heller være tålmodig. Jeg har i år spesielt slitt med puttingen, og det er hovedårsaken til at resultatene ikke har kommet, sier Mickelson før årets British Open. Majorturneringen innledes på Hoylake-banen torsdag.

Michelson er rangert som nummer 13 i verden. (©NTB)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere