RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Midt på treet for Tutta

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Middels start for Tutta på LPGA-touren.

Suzann Pettersen var en snartur innom Europa og tok med seg tittelen i Swiss Open på Europatouren sist uke. Det betydde et norsk golfess proppfull av selvtillit før denne helgens Ginn Tribute Hosted by Annika.

Og Suzann begynte strålende med birdies på hull to og tre, men så pådro hun seg en dobbeltbogey to hull senere, hvilket betydde at hun var tilbake på par igjen. Resten av runden gikk på par, med unntak av en birdie, hvilket betyr at Tutta er en under par etter første runde.

Det tilsvarer en delt 42. plass.

Karrie Webb og In-Kyung Kim leder på sju under par.

Henrik Bjørnstad er godt i gang i sin turnering i helgen. Han er tre under par etter første dag, til tross for en trippelbogey, men det er likevel godt nok til en delt 35. plass. Han er seks slag bak teten, som etter dag en heter Kyle Reifers. Han åpnet Bank of America Open med en fantastisk runde på ni under par.

Men det er mange andre representanter for norsk golfsport som er i aksjon denne uka. På challengetouren er Jan-Are Larsen, Marius Thorp og Peter Kaensche i sving, og særlig de to førstnevnte har begynt forrykende. Larsen gikk på 64 slag, seks under par, mens Thorp er fire under. Det betyr henholdsvis en 5. og en 18. plass.

Kaensche er på 120. plass etter sin runde på ett slag over par.

Her får du flere golfnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere