RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er Tiger best i verden igjen

Foto: Reuters / Scanpix
Sist oppdatert:
Tiger Woods er tilbake på toppen.

Tiger Woods, som har tilbrakt 623 uker på toppen av verdensrankingen i golf, er igjen tilbake på førsteplass for første gang på 29 måneder.

37-åringen sikret førsteplassen på rankingen da han gikk helt til topps på Arnold Palmer Invitational ved Bay Hill mandag.

Woods holdt Rickie Fowler og Justin Rose unna i den siste runden, som ble utsatt på grunn av regn og torden søndag. Fowler og Woods startet begge på tredje hull og superstjernen ledet med tre slag før de satte i gang mandag.

Woods avsluttet runden to under 790, 13 under par - to slag bedre enn Rose.

- Jeg spilte godt i denne turneringen. Det er godt spill som skal til, og dette er resultatet av hardt arbeid og mye tålmodighet, sa Tiger Woods etter seieren i Orlando.

Se resultatene her

Å være tilbake på verdenstoppen må regnes som en enorm prestasjon av Woods, som av mange ble avskrevet etter at rykteflommen om hans utroskapsaffærer begynte å florere i media.

I 2010 røk ekteskapet med svenske Elin Nordegren, og flere sponsorer valgte å bryte samarbeidet med golfstjernen.

Enkelte firmaer skal ha tapt så mye som 12 milliarder dollar på å ha samarbeidet med Woods da utroskapsryktene begynte å florere.

De mange nedturene utenfor banen satte også sitt preg på det Woods gjorde på banen. Etter å ha vært suverent best i en årrekke, falt han ned til 52.-plass på verdensrankingen.

Nå er han altså tilbake på førsteplass etter mandagens seier på Bay Hill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere