RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Ni birdies på tolv hull

Sist oppdatert:
Adam Scott fortsetter der han slapp i sist ukes PGA Championship.

Australieren ble nummer tre i turneringen Tiger Woods vant overlegent sist helg, men Scott har tatt kommandoen i denne ukens Bridgestone Invitational i Akron. Han satte ni birdies på de tolv siste hullene, og leder etter en suveren åpningsrunde på 63 slag.

Tiger Woods er fire slag etter. Jason Gore, som gikk i ball med Woods, hadde en fantastisk åpning med to birdies og en eagle på de tre første hullene, og ligger på 2. plass med 65 slag.

Gore og Woods spilte for øvrig sammen for første gang siden de begge var juniorer. De var til og med romkamerater under Canon Cup for en del år tilbake.

- Så hvis han prøver å si noe dårlig om meg, om venten min eller noe sånn, så sier jeg bare at han må huske på at vi delte rom sammen en gang, og at jeg vet mer om han enn han tror, smilte Gore etter torsdagens åpningsrunde.

Gore innrømmet at han var en smule nervøs, siden han skulle spille sammen med sin gamle venn.

- Fyren er rett og slett en fenomenal atle og en fenomenal person, og hvis du ikke kan lære fra de beste, så kan du like gjerne pakke bagene og reise hjem. Jeg studerte ham en god del i dag. Det er ganske vanskelig å ikke gjøre det. Han er fantastisk, skrøt Gore.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere