RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Marseille knuser alt og alle for tiden.
Marseille knuser alt og alle for tiden. Foto: Boris Horvat (Afp)

Nye Marseille virker ustoppelige

Sist oppdatert:
Trenerlegenden Marcelo Bielsa har fått en fantastisk start på karrieren i Frankrike. I dag kan de befeste sin posisjon som nummer én.

Sportspills øvrige søndagstips:
Oddstips 1: Bærum blir ikke tatt på alvor
Langskudd: Kroken på døra for Rafa Benitez ( tidlig spillstopp)
Tippekupongen: Skjebnesøndag for norske lag
V75: Du kan bli V75-millionær på en søndag

Lørdagen ble dessverre preget av litt stang ut på både single og dobbel-variantene våre, men Schalke innfridde til pene 3,15 og sørget for balanse i regnskapet og sukker til grøten.

søndagens langoddsprogram fortsetter de der de slapp fra lørdagen, og Norge viser seg blant annet fra sin beste side.

Dagens dobbel
Marseille + Elfsborg, samlet odds 3,38

Dagens dobbel

Marseille + Elfsborg H & H

Marseille - Saint Etienne, H 1,80

Marcelo Bielsa har lenge vært en elsket manager, og åpningen i Marseille har ikke gjort den statusen noe mindre - snarere tvert imot. Etter en trøblete innledning, har de gjort rent bord og vunnet fem på rad. Uten Europa-spill har de lite som forstyrrer fokuset på Ligue 1.

Det er vanskelig å begripe hvor gode Marseille faktisk er for tiden. Mot Reims i midtuken var de overalt og lot ikke sine stakkars verter få slippe til i det hele tatt. Bielsas fotball er beundret av mange, og sesonginnledningen hans med Marseille viser akkurat hvorfor.

De siste fire kampene har de skåret 15 mål og Gignac har virkelig funnet seg til rette med åtte av målene så langt i år. Bielsa står for en meget severdig fotball og med så mange unge og spennende spillere til disposisjon, har han virkelig fått Marseille til å skinne.

Den eminente stopperen Morel og midtbanespilleren Romao er begge tvilsomme, men rekker nok kampen. Ellers ser det praktfullt ut for den eksentriske manageren.

Saint-Etienne har på sin side en veldig hektisk sesong foran seg, og allerede til uken venter en ny kamp i Europa League. De var veldig målfarlige i fjor, men har kun skåret seks ligamål så langt i år.

Likevel holder de stand og 4-2-1 har så langt sørget for en sterk fjerdeplass. Tapet kom borte mot PSG og vil ikke knuse moralen deres.

På skadefronten har de noen forstyrrelser. Hamouma er definitivt ute, mens forsvarerne Perrin og Theophile-Catherine kjemper begge mot klokken.

Bielsa virker å ha konstruert en perfekt maskin i løpet av sin korte tid i klubben, og de har virkelig ingen grunn til ikke å dundre videre denne søndagen. 1,80 er lekker odds på at de tar sin sjette på rad.

Elfsborg - AIK, H 1,95

All spenning i Allsvenskan er over og Åge Hareides Malmö har langt på vei sikret tittelen i sin første sesong. Dagens to lag ligger henholdsvis elleve og tolv poeng bak lyseblåtrøyene.

Hjemmelaget har kommet inn i en grei formperiode og har 3-2-2 de siste syv kampene. I Europa League-kvalifiseringen gikk de på et tap mot Rio Ave, men slik de ligger an nå, har de all mulighet til å sikre enda et år i det nest gjeveste selskap.

Mye av grunnen til det, er hjemmelagets fenomenale statistikk på eget kunstgress. På Borås Arena har de i år 10-2-1, noe som er best av samtlige lag i Allsvenskan.

Det ser greit ut på skadefronten for Elfsborg.

AIK har lenge hatt los på suverene Malmö, men den siste formen har virkelig tatt knekken på det håpet. Med tre tap på rad, sist mot lille Mjällby, har de sørget for at de har saktet akterut på tabellen.

Det betyr at de også har falt utenfor topp tre, som gir kvalifiseringsmuligheter til Europa. Og som ikke det er nok - i midtukekampen mot Mjällby ble toppskårer Henok Goitom, som står med ti nettkjenninger så langt, skadet og mister kampen.

Gjestene har en brukbar bortestatistikk på 5-3-4.

All gnist ser ut til å ha forlatt gjestene, som møter Sveriges desidert beste hjemmelag uten sin toppskårer. Elfsborg har vind i seilene og 1,95 er veldig god odds på en ny hjemmeseier.

Med to hjemmesterke lag i god form fullfører vi dagens dobbel til lekre 3,51 i odds.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere