RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nykommer vant med med 62-runde

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Ryan Palmer gikk sisterunden av Funai Classic på 62 slag, og nektet Vijay Singh fijianerens fjerde strake seier på PGA-touren.

Palmer, som spiller sin første sesong i det gjeveste selskap i USA, lå fem slag etter ledende Tom Lehman før gårsdagens siste runde. Med ti birdies og ingen bogeys føk han rett i tet, og selv en 67-runde av Vijay Singh var ikke nok til å ta igjen 28-åringen.

756.000 dollar
62-runden til Palmer var den laveste fjerde runde-scoren av en vinner på PGA-touren i 2004. 28-åringen vant med tre slag på Singh, som delte andreplassen med Briny Baird. Nykommeren Palmer tok med seg en sjekk på 756.000 dollar, i tillegg til at han er garantert to års spill på touren.

- Dette kommer jeg til å huske til evig tid. Det er utrolig å vite at jeg kan slå den beste spilleren i verden. Jeg ville ha løyet om jeg sa at jeg ikke var nervøs før sisterunden, men jeg fikk en god start, og noen marginer gikk i min favør. Du er nødt til å ha litt flaks om du skal vinne, men jeg spilte glimrende, sa Palmer etter seieren.

Han satte blant annet fem birdies på de seks første hullene.

For mange feil
Singh jaktet på sin niende seier for året. Han hadde fortsatt heng på tittelen, helt til han fikk en bogey på det 16. hullet.

- Jeg gjorde for mange feil, sa Singh.

Palmer er den femte nykommeren til å vinne i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere