*Nettavisen* Sport.

Ochoas fjerde triumf

Foto: (foto: scanpix)

Lorena Ochoa hadde full kontroll på den siste spilldagen av LPGA Takefuji Classic, og vant til slutt med tre slags margin.

Triumfen var den mexicanske jentas fjerde på LPGA-touren. Hun avsluttet turneringen med en 66-runde. Hun var tre slag foran Seon Hwa Lee, som for øvrig endte på 2. plass for tredje gang i år.

- Det var en fantastisk dag. Jeg var veldig rolig, veldig avslappet, og spilte med full kontroll. Jeg gjorde heller ingen bogeys. Det var en spesiell runde, sa hun etter seieren, ifølge lpga.com.

Hun topper nå pengelisten på LPGA-touren med 474.051 dollar. Ochoa har vært i omspill om seieren tidligere i sesongen, men ikke lyktes å gå helt til topps.

- Jeg tror de omspillene har lært meg å fokusere under press, og hvordan man skal være aggressiv når man trenger å være aggressiv, forklarte hun.

Den mexicanske jenta har nå spilt inn 3.950.401 dollar i karrieren, og mangler bare litt i underkant av 50.000 dollar for å bli den raskeste spilleren i LPGAs historie til å passere fire millioner innspilte dollar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.