*Nettavisen* Sport.

Rekord-vant på 19 under par

Kenny Perry ledet med sju slag før den siste runden av Bank of America Colonial, og cruiset inn til seier på turneringens siste dag.

23.05.05 11:38

Perry endte til slutt på 19 under par, etter at han gikk sisterunden på 69 slag. Det er andre gang Perry går til topps i turneringen ved Fort Worth. Han var aldri truet, og vant med sju slags margin foran Billy Mayfair.

Hadde ikke Perry fått en dobbeltbogey på det 17. hullet, ville han ha satt ny turneringsrekord. Isteden ble det «bare» en tangering. Perry vant med det sin niende turnering på PGA-touren, og sin sjette etter at han fylte 40 år.

Perry, som også vant Bay Hill Invitational i mars, havnet dermed i en eksklusiv klubb av spillere som har vunnet mer enn én turnering i år. Det har også Tiger Woods, Vijay Singh og Phil Mickelson gjort.

- Jeg følte meg ikke dominant, men jeg visste at spillet mitt satt. Svingen min var god, sa Perry etter seieren, som la til at han føler seg i toppform.

- Jeg er 44 år, men jeg humper fortsatt rundt utpå der. Jeg kan ikke tro at jeg har vunnet her to ganger.

Peter Lonard og David Toms endte på plassene bak Mayfair. Tidligere Ryder Cup-kaptein Bernhard Langer var med en i gruppe på sju spillere som endte 10 under par.

Verken Woods eller Singh spilte i helgen, men fijianeren vil overta plassen som nummer en på verdensrankingen mandag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.