RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rett i koppen fra 100 meter

Sist oppdatert:
Suzann Pettersen er to dager unna seier.

Den norske jenta gikk en fenomenal førsterunde hvor hun lå hele åtte slag under par etter 11 hull. Til slutt endte hun sju slag under, og ledet dermed med to slag på Canadas Alena Sharp.

Fredag ble resultatkortet hennes endret av arrangørene flere ganger i minuttene etter at runden var over, men Suzann leder uansett fortsatt.

Skal vi tro de resultatene som nå ligger ute, endte hun fire slag under par fredag. Det betyr 11 slag under totalt og at hun leder med to slag etter to runder.

Torsdag leverte hun seks birdier, fire bogeyer, men kanskje morsomst - også en eagle (brukte to slag på et par 4-hull) på runden.

Eagle er vanligst på par 5-hull, men Suzann gjorde altså sin på et par 4. Etter et godt utslag med 3 wood, satte Suzann ballen i koppen fra 100 meter med en wedge.

Britiske Laura Davies ligger på 3. plass - fire slag bak Suzann så langt. Davies og Paula Creamer (4. plass, fem slag bak) var best fredag med seks slag under par på sine runder.

Skulle Suzann vinne i Thailand vil hun ta sin 5. seier LPGA-touren i en fantastisk sesong. Hun har spilt inn over halvannen million dollar i prispenger denne sesongen, kan hun plusse på med over én million kroner til på bankkontoen sin med en seier i Pattaya.

De 50 beste spillerne på LPGA-touren ble invitert til turneringen i Thailand. Det er ingen cut, og om lag åtte millioner kroner i premiepotten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere