RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satte ni birdies på rad

Sist oppdatert:
Ingen kunne gjøre noe med Thaworn Wiratchant i Indonesia Open, men det er Colin Montgomeries sisterunde alle snakker om.

Skotten gikk sin siste runde på fantastiske 60 slag, etter at han blant annet satte ni birdies på rad fra og med det 17. hullet. Skotten begynte sin sisterunde på hull 10. Han endte turneringen på totalt 18 under par, men var noen centimetre unna å gå på 59 slag, noe ingen annen har gjort på Europatouren.

Han satte likevel rekord. Ingen annen har klart ni birdies på rad på touren.

Men ingen var i nærheten av å tukte thailandske Thaworn Wiratchant, som vant turneringen på utrolige 25 under par. Raphael Jacquelin må ha følt at han lå godt an etter en sisterunde på 65 slag, men Wiratchant svarte med en enda bedre 63-runde, hans tredje for turneringen.

Det var i det hele tatt mange sterke scorekort i turneringen, der også Lars Petter Brovold og Jan-Are Larsen deltok. Ingen av de norske klarte cuten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere