RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se, her spiller bestefar!

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Tom Watson ligger sensasjonelt i tet etter andre runde av British Open.

I de fleste idretter spiller alder en viktig rolle, men akkurat i golf kan det se ut til at rutine er viktigere enn ungt pågangsmot. Dette er 59 år gamle Tom Watson i ferd med å bevise.

Etter andre runde av British Open ligger nemlig amerikaneren i delt ledelse med landsmannen Steve Marino. Begge ligger fem slag under etter halvspilt konkurranse.

Se hele resultatlisten her.

Takker høyere makter
Watson er en veteran i golfsporten, og har vunnet British Open hele fem ganger tidligere. Sist gang han gikk til topps var tilbake i 1983. Han vant også i 1975, 1977, 1980, og 1982.

– Høyere makter var på min side i dag, men jeg ville ikke vært her om jeg ikke trodde jeg kunne vinne, forteller en fornøyd Watson til CNN.

På tredjeplass finner vi også en amerikaner, Mark Calcavecchi. han ligger ett slag bak lederduoen.

Katastrofe for Tiger
For storfavoritt Tiger Woods går det tyngre. Superstjernen fullførte første runde ett slag over par, mens han gikk fredagens andrerunde på svært skuffende fire over par.

Dermed klarer han trolig ikke cuten. Dette har bare skjedd en gang tidligere i 33-åringens karriere, under US Open i 2006, etter at faren hans døde.

– Det er ikke tvil om at jeg er frustrert nå. Det funket rett og slett ikke, sier han til BBC.

– Selv om jeg fikk birdie på de to av de siste fire hullene, så tror jeg ikke det er nok. Det nytter ikke å gjøre så mange feil, om man vil klare cuten i en slik konkurranse.

Tre bogeyer og to dobeltbogeyer gjorde sitt til at Woods fikk en meget tung dag.

British Open fortsetter lørdag.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere