Singh i den sjuende himmel

Foto: (foto: scanpix)

Sist helg havnet Vijay Singh på toppen av verdensrankingen i golf, etter å ha vunnet sin sjette tittel for året. I går vant han igjen.

13.09.04 07:51

Fijianeren virker helt ustoppelig i år. Hele sju turneringer har han altså vunnet, etter at han gikk seirende ut av omspillsduellen med Mike Weir i Canadian Open søndag kveld. Etter tre omspillshull var saken klar.

Hadde nok sjanser
Weir hadde muligheten til å bli den første canadieren til å vinne turneringen i hjemlandet på over et halvt århundre, men havnet i vannet da det gjaldt som mest.

- Hvis det er en spiller jeg ikke ønsket å slå i helgen, så var det Mike. Han hadde sine sjanser, men det er sånn det er, sa Singh etter seieren, ifølge AFP.

Singh fikk 792.000 dollar for seieren, hvilket betyr at han har spilt inn godt over 50 millioner kroner i år. Han er bare en halv million dollar unna rekorden til Tiger Woods for mest innspilte penger i løpet av et år. Singh har vunnet fire av de fem siste turneringene han har deltatt i.

Weir var en skuffet mann etter turneringen.

Prøvde for hardt
- Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ble aldri komfortabel med greenene. Jeg er skuffet, ikke bare for meg selv, men for alle som støttet meg i helgen. Jeg tror kanskje jeg prøvde for hardt mot slutten, sa canadieren.

Amerikanske Joe Ogilvie endte på tredjeplass, mens Justin Rose og Stewart Cink delte fjerdeplassen med Hunter Mahan og Tom Lehman.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag