RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Singhs beste noensinne

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Vijay Singh gikk sin hittil beste runde i karrieren under tredje runde av Deutsche Bank Championship søndag.

Fijianeren begynte turneringen med runder på 70 og 71 slag, før han virkelig fant storformen søndag ettermiddag. Da ble det en runde på hele ti slag under par - 61 slag - og han skjøt fart oppover på resultatlisten. Nå er han 11 under par og tre slag bedre enn neste menn på listen – Tiger Woods og Justin Rose.

- Det er belønning for alt det harde arbeidet. I dag falt alle bitene på plass, og det var virkelig gøy, sa han etter runden, ifølge Sporting Life.

61 slag er det beste Singh noen gang har gjort i konkurranse. Og det til tross for at det ble en bogey på hull seks.

Tiger Woods jager for øvrig sin femte strake seier på PGA-touren - for andre gang i karrieren. Bare to andre spillere har klart å vinne fem turneringer på rad - Byron Nelson og Ben Hogan.

Henrik Bjørnstad er fire over par på en delt 69. plass. Skulle han holde den plasseringen, får han 10.945 dollar. Det er ikke nok til å sende han veldig langt oppover pengelisten. Han er nummer 140 på den listen før helgens turnering. De 125 beste får fornyede spillerettigheter på touren neste år.

Turneringen avsluttes mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere