Sjokk for Tiger Woods

Nick O'Hern er i ferd med å bli en mareritt-motstander for Tiger Woods i matchplay.

Det er ikke mange golfspillere i dag som kan skryte av å ha slått Tiger Woods i matchplay. Australske Nick O'Hern, for veldig mange en nokså anonym golfspiller, har gjort det to ganger.

Senest i natt under WGC Accenture Matchplay Championship i Arizona. O'Hern var fire hull opp allerede etter sju hull, men Woods kjempet seg tilbake i kampen. Da han senket en meget sterk birdie på det 18. hullet, og dermed sikret omspill, trodde de fleste at verdenseneren hadde det meste under kontroll.

Men nei da. Tiger misset en nokså kort birdieputt på det første ekstrahullet, og hadde en svak chip-toputt på det neste. O'Hern, på sin side, holdt hodet kaldt, og senket sin birdieputt fra tre meter. Dermed slo han ut Tiger for andre gang i turneringen. Forrige gang det skjedde var i andre runde i 2005.

Dermed stoppet Tiger Woods på sju strake seirer på PGA-touren. Bare Byron Nelson (11 strake seirer i 1945, red.anm) har klart flere.

- Det er ganske spesielt. Vi hadde en herlig kamp, særlig på back nine, sa O'Hern etter kampen, ifølge BBC.

I neste runde møter han svenske Henrik Stenson, som vant sikkert over Aaron Baddeley. Den andre svensken som er med i turneringen, Niclas Fasth, tapte for den regjerende mesteren Geoff Ogilvy.

Resultatene:

Henrik Stenson-Aaron Baddeley 4&3
Justin Rose-Charles Howell III 3&2
Trevor Immelman-Ian Poulter 2&1
Paul Casey-Shaun Micheel 2&1
Geoff Ogilvy-Niclas Fasth 2&1
Stephen Ames-Stewart Cink 3&1
Chad Campbell-David Toms med ett hull
Nick O'Hern-Tiger Woods - O'Hern videre etter 20 hull

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag