RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: - (marianneskarpnord.com)

Skarpnord ett slag unna seieren

Sist oppdatert:
Marianne Skarpnord var fryktelig nær å vinne Irish Open.

Etter lørdagens runde i Irish Open på Ladies European Tour hang Marianne Skarpnord virkelig med i teten. Den norske jenta var bare ett slag bak lederen.

Søndag skulle Skarpnord fortsette det glimrende spillet, men det var først etter ni hull på den tredje og siste runden i turneringen at hun våknet.

For etter én bogey og én birdie på de første ni var Skarpnord like langt. Men så skulle hun spille forrykende golf på de siste ni.

På de seks første hullene plukket hun med seg tre birdies, og kjempet seg helt opp til en foreløpig delt førsteplass. Men så kom det avgjørende hullet.

På det 16.hullet fikk Skarpnord nemlig nok en bogey og dermed falt hun ned fra teten. Heldigvis svarte hun umiddelbart med en ny birdie på det 17. hullet og klarte dermed å berge andreplassen.

Svenske Sophie Gustafson vant turneringen med tolv slag under par, mens Skarpnord delte andreplassen med koreanske In Kyung Kim på elleve slag under par.

Suzann Pettersen hadde ingen god turnering og havnet til slutt på delt 23.plass, to slag under par.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere