RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skarpnord ikke bekymret

Foto: EPA/Scanpix
Marianne Skarpnord spilte bedre, men er fortsatt langt bak teten i Dubai.

Norges ferske LPGA-spiller er denne uka i Dubai for å avslutte sesongen på Ladies European Tour og sikre seg best mulig sluttplassering på pengelisten, «Order of Merit».

Skarpnord ligger på fjerdeplass før denne turneringen.

23-åringen fra Sarpsborg reiste rett fra USA og LPGA-kvalifiseringen, og rakk ikke å tilpasse seg den lokale døgnrytmen før første runde. Det bidro sannsynligvis til en 75-runde og delt 56.-plass etter første dag.

Torsdag gikk det langt bedre. Skarpnord noterte seg for tre birdies og to bogeys, og endte dermed andrerunden på 71 slag. Hun klatret dermed til 49.-plass, og klarte cuten med to slags margin.

- Jeg slo ballen veldig bra i dag, men sliter litt på disse greenene. Men det er ikke noe å bekymre seg for, det er fortsatt to dager igjen, skriver Skarpnord på Twitter.

In Kyung Kim fra Sør-Korea leverte en spektakulær 65-runde med sju birdies, og leder Omega Dubai Ladies Masters halvveis. På andreplass ligger Michelle Wie fra USA, som har gått rundene på 69 og 68 slag så langt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere