*Nettavisen* Sport.

Slik finner Woods sin trøst etter stjernebruddet

LOVE LOST: Tiger Woods og Lindsey Vonn er ikke lenger et par. Her fra 2013. Foto: Chris Keane (Reuters)

Kommende helgs Players Championship kan nesten ikke komme tidlig nok for Tiger Woods.

06.05.15 08:24

39-åringen søker trøst på golfbanen etter tunge dager.

Søndag var det ni år siden hans far og mentor Earl Woods døde, og samme dag ble det kjent at golfstjernens tre år lange romanse med alpinisten Lindsey Vonn er over.

– Alt dette påvirker meg selvfølgelig. Ingen tvil om det. Jeg skal ikke lyve. Det er tøft, sa Woods da han møtte pressen i forbindelse med en treningsrunde i Ponte Vedra Beach i Florida tirsdag.

– Jeg har ikke sovet i det hele tatt. Disse tre dagene, 3. mai og fram til i dag, er alltid brutale for meg. Det som skjedde på søndag gjør det selvfølgelig verre, tilføyde han.

Søndag annonserte Woods og Vonn på sine Facebook-profiler at de går hver til sitt. Årsaken skal være at idrettsstjernenes hektiske liv har gjort det umulig å pleie forholdet.

Nå håper Woods at prestisjetunge Players Championship skal bli akkurat den oppturen han trenger i en vanskelig tid. Den neste uken vil 39-åringen rette fullt fokus mot det som skal skje på golfbanen.

– Jeg har alltid måttet håndtere ting som har skjedd utenfor idrettsbanen, men når du går inn på banen, er det tid for å legge ned ballen og spille, sier han.

– Jeg går inn i min egen lille verden, min lille sone, og gjør så godt jeg kan, tilføyer mannen med 14 Major-titler på samvittigheten.

Woods er usikker på om han kan fortsette det fine spillet fra Masters kommende helg.

– Jeg skulle gjerne sagt ja, og jeg har hatt noen ganske gode treningsøkter. Nærspillet mitt føles ganske bra, sier 39-åringen.

At han reiste fra Masters med en god følelse, er det ingen tvil om. Nå skal Woods etter planen spille fire turneringer i de sju kommende ukene.

Den tidligere verdenseneren vant Players Championship sist han deltok, i 2013. Karrierens første seier i turneringen kom i 2001.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag