RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Soleklar ledelse til Sørenstam

Annika Sørenstam er på god vei mot sin første major-tittel for året, etter en sterk tredjerunde i natt.

Den suverene svenske golfeneren har sagt at hun skal vinne alle fire major-turneringene i år, og hun har skaffet seg selv et glimrende utgangspunkt til å vinne den første med nattens 66-runde. Hun leder med fem slag på Rosie Jones, som begynte dagen på samme score som Sørenstam.

Cristie Kerr og Mi Hyun Kim er ytterligere to slag bak. Laura Davies henger med på en femteplass.

Sørenstam er naturlig nok full av selvtillit før søndagens sisterunde.

- Jeg er i en fantastisk posisjon nå. Det var en dag der så å si alt gikk, og jeg er storfornøyd. Men dette er på ingen måte over. Jeg må fortsette å være tålmodig, sier hun.

Vinner Sørenstam Kraft Nabisco Championship, som turneringen heter, blir det hennes tredje turneringsseier på tre forsøk i 2005-sesongen. Sørenstam vant turneringen også i 2001 og 2002.

Karen Stupples, som ledet etter første runde, gikk andrerunden på elendige 80 slag. Hun hentet seg noe inn igjen i natt, med en runde på 70 slag, og hun har et godt håp om å komme seg inn blant de ti beste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere