RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sparket caddien før Ryder Cup

Sist oppdatert:
Engelske Paul Casey sparket caddien sin like før avreise til Michigan og Ryder Cup. Og det var en meget spesiell måte han gjorde det på også.

Casey, som er Englands beste golfspiller, hadde nemlig ikke mot nok til å fortelle caddien sin selv om avgjørelsen. En venn av Casey ringte Ken Comboy og fortalte ham at han ikke trengte å pakke for USA og Ryder Cup.

Lyn fra klar himmel
- Å få sparken dagen før avreise kom som lyn fra klar himmel. Men det som skuffer meg mest, er måten det ble håndtert på. Jeg er overrasket over at Paul ikke fortalte meg dette selv, enten ansikt til ansikt eller på telefonen. Isteden fikk jeg en telefon et kvarter etter at German Masters var over på søndag, fra en av Pauls venner, som sa at jeg skulle bli byttet ut og ikke skulle reise til Oakland Hills, forteller Comboy til The Sun.

Forholdet mellom de to var ikke akkurat rosenrødt.

- Ting har vært litt vanskelige de siste månedene, selv om jeg ikke kan sette fingeren på et nøyaktig tidspunkt da det startet. Men siden vi kvalifiserte oss for laget, og siden Ryder Cup nærmet seg, trodde jeg vi skulle jobbe oss gjennom det, fortsetter Comboy.

Måtte komme
Han var caddien til Thomas Bjørn under forrige Ryder Cup. Comboy og Casey har jobbet sammen i 16 måneder. Nå tar Craig Connolly, en gammel venn av Casey, over jobben.

- Det var en vanskelig avgjørelse å ta, men forandringen måtte komme. Det tror jeg vi begge var klar over. Dessverre var ikke gløden der. Vi hadde ikke tillit til hverandre, sier Casey selv.

Ryder Cup begynner på fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere