*Nettavisen* Sport.

Spieth fulgte ikke opp Masters-spillet

Den ferske Masters-vinneren Jordan Spieth (21) maktet ikke å følge opp spillet fra Augusta under første runde av ukens PGA-turnering. Foto: Streeter Lecka (Afp)

Den ferske Masters-vinneren Jordan Spieth (21) maktet ikke å følge opp spillet fra Augusta under første runde av ukens PGA-turnering.

Kun fire dager etter at han ble kronet til den nest yngste Masters-vinneren noensinne, gikk Spieth en svak runde på tre slag over par i Sør-Carolina.

På runden ble det én dobbeltbogey, to bogeyer og kun én birdie.

– Det var bare en dag hvor jeg ikke var på. Jeg visste at jeg hadde en solid rekke med runder under par, så jeg er litt skuffet akkurat nå. Men jeg får komme tilbake i morgen og rette opp i det, sa 21-åringen.

Spieth er blant de absolutt heteste navnene i golf for øyeblikket. Etter den overlegne Masters-seieren, hvor han ledet fra start til mål, ventet mange utenomsportslige forpliktelser. Likevel nektet han å skylde på noe etter torsdagens nedtur.

– Jeg gikk til første tee etter å ha slått noen baller og litt trening i går. Det er en bane jeg kjenner godt. Jeg burde ha gjort det bedre i dag, sa han.

Amerikanske Matt Every og Graeme McDowell fra Nord-Irland deler ledelsen etter første dag. Begge gikk runder på 66 – fem slag under banens par. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.