RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spieth ned fra toppen


NED FRA TOPPEN: Jordan Spieth.
NED FRA TOPPEN: Jordan Spieth. Foto: Stuart Franklin (Getty Imgaes)
Rory McIlroy troner nå øverst på verdensrankingen.

Jordan Spieth mister førsteplassen på verdensrankingen i golf til Rory McIlroy etter at han misset cuten i den første PGA-sluttspillturneringen.

22-årige Spieth spilte sin første turnering som verdensener etter at han inntok førsteplassen for første gang i karrieren. Det gjorde han med 2.-plass bak Jason Day i PGA-mesterskapet for to uker siden.

Under sluttspillturneringen i Edison måtte han tåle en førsterunde på 74 slag (fire over par), og fredagens 72-runde greide ikke å løfte ham inn blant spillerne som får være med i de to siste rundene.

Dermed er nordirske McIlroy tilbake på toppen av rankinglisten selv om han valgte å stå over den første av de fire sluttspillturneringene på PGA-touren.

Bubba Watson leder turneringen i Edison halvveis, mens askeladden Tony Finau følger ett slag bak. Han deler 2.-plassen med Jason Dufner og svenske Henrik Stenson. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere