RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spieth og McIlroy vant da stjernene slet

Rory McIlroy vant enkelt mot Jason Dufner i første gruppespillskamp under WGC-turneringen i San Francisco.
Rory McIlroy vant enkelt mot Jason Dufner i første gruppespillskamp under WGC-turneringen i San Francisco. Foto: Kyle Terada (Reuters)
Både Rory McIlroy og Jordan Spieth kom seg greit gjennom første kamp av gruppespillet i ukens match play-turnering.

Match play er en turneringsform hvor spillerne spiller én mot én. Det innledende spillet består av 16 grupper med 4 spillere i hver. Gruppevinnerne tar seg videre til åttedelsfinale.

Verdensener McIlroy spilte ikke en imponerende runde, men én birdie og 13 par holdt til en grei seier mot amerikaneren Jason Dufner.

- Jeg spilte bra fra utslag til green, men jeg senket veldig lite med putteren, sa nordiren etter runden.

- Jason hadde ikke sin beste runde, men det er match play. Man må bare slå den man spiller mot, og det klarte jeg i dag, fortsatte han.

- Det var en solid runde. Én bogey og sju birdier ville jeg tatt resten av uka, sa Spieth.

De 64 beste på verdensrankingen får være med i turneringen. Det betyr at Tiger Woods, for øyeblikket på 116.-plass, ikke er i startfeltet.

Stenson så lenge ut til å ro i land en grei seier, men han sviktet på det siste hullet og kampen gikk til hull 19. Der sørget John Senden, ranket som nummer 65, for en overraskende seier.

Også Ian Poulter tapte sin første kamp. Engelskmannen blir sett på som en av de fremste match play-spillerne, men mot amerikanske Webb Simpson ble det tap.

Det spilles gruppespillskamper både torsdag og fredag, før det venter to runder hver dag i helgen for spillerne som går til finalen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere