*Nettavisen* Sport.

Stolt av Tutta & co

Foto: (foto: scanpix)

Catrin Nilsmark var veldig stolt av sine europeiske spillere, til tross for at de tapte for USA i Solheim Cup. Se bildene fra turneringen.

12.09.05 09:13

USA ble for sterke på den avsluttende dagen, da de vant brorparten av singelkampene, og gikk seirende ut av duellen med 15 ½-12 ½.

- Amerikanerne spilte utrolig golf i dag. Vi ga dem kamp, men det var ikke godt nok. Det er alltid ett lag som spiller bedre, og det var dem. Men jeg er ikke lei meg altfor lenge på grunn av golf. Jeg er skuffet, mens på jentenes vegne. De gjorde sitt beste, sa Nilsmark, ifølge BBC.

Dagen begynte på stillingen 8-8, men amerikanerne vant de fem første kampene, og satte standarden fra starten av. Paula Creamer, for eksempel, fullstendig knuste Laura Davies med 7&5.

For Europa vant Annika Sørenstam, Carin Koch, Catriona Matthew og Gwladys Nocera på den siste dagen, mens Suzann Pettersen delte poenget i sin kamp mot Rosie Jones. Tutta var faktisk den eneste spilleren på det europeiske laget som ikke tapte en kamp i helgen.

- Jeg ønsket å vinne min match mot Jones, men driven min på hull 18 var ikke god nok. Allikevel gikk det bra i dag, og jeg er ubeseiret som eneste fra Europa. Som lag var vi så nære, og vi skal være stolte av innsatsen. Det har vært utrolig trykk fra publikum, men vi sto nesten løpet ut, sa hun til sine hjemmesider i går kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag